Линија
Republicki zavod za sport
21.04.2020.

Директор Бојовић са сарадницима у привременој болници на Београдском сајму

Директор Завода за спорт и медицину спорта РС, г. Горан Бојовић, именован је за директора привремене болнице на Београдском сајму. Бојовић је са сарадницима, лекарима специјалистима и медицинским сестрама Завода за спорт и медицину спорта РС, ангажован на сузбијању пандемије која нас је задесила. Медицинско особље ЗСМСРС ангажовано је даноноћно око пацијената који су смештени у карантин у хали Београдског сајма.

''Веома сам захвалан својим сарадницима, колегама, који су ангажовани заједно са мном да помогнемо људима које је задесила невоља, пандемија коронавируса. Хвала им што уз мене раде предано и посвећено, дајући свој максимум уз наду да ћемо и ово тимски изгурати и ублажити последице овог у чему се налазимо'', истиче директор ЗСМСРС Бојовић.
 
''Циљ нам је исти. Сузбијање и елиминација пандемије. Да би изашли из свих ових околности са што мање људских и професионалних последица, потребно је слушати препоруке стручних лица превасходно зарад заштите нашег здравља. Делујмо дисциплиновано и будимо одговорни према себи и другима'', закључује Бојовић.

Више icoMore


24.04.2020.

Председништво Републике Србије

            Председништво Републике Србије


Више icoMore


24.04.2020.

Влада Републике Србије

     Влада Републике Србије


Више icoMore


24.04.2020.

Министарство омладине и спорта РС

       Министарство омладине и спорта РС


Више icoMore


24.04.2020.

Министарство здравља РС

     Министарство здравља РС


Више icoMore


24.04.2020.

World Health Organization

    


Више icoMore


25.03.2020.

Олимпијске игре одложене

Олимпијске игре одложене су први пут у историји због пандемије коронавируса, а биће одржане 2021. године.

 
У саопштењу које је објавила Влада Јапана наводи се да ће први пут у историји Олимпијске игре бити одложене, а да постоји могућност да оне чак буду одржане током пролећа наредне године. Свакако ће оне бити одржане најкасније у лето 2021. године, објавио је Међународни олимпијски комитет.

Више icoMore


20.03.2020.

KORONA VIRUS - SARS-CoV-2 - COVID 19

Обавештење о ванредном стању


Више icoMore


20.03.2020.

Авион Ер Србије одлетео у Кину по медицинску помоћ

Ка Народној Републици Кини, ка Шангају, око 13 часова, полетео је авион Ер Србије по медицинску помоћ. Кина је Србији обезбедила медицинску опрему, респираторе, маске и заштитне материјале. Послаће и стручњаке који су водили борбу са епидемијом која их је снашла.
Народна Република Кина је веома захвална Републици Србији због, како наводе кинески званичници, велике подршке коју је Србија упутила Кини у најтежим моментима.
НР Кина ће наставити да помаже братској држави, Србији, и убудуће, како кроз опрему, тако и кроз лекарске стручњаке, изјавила је амбасадорка НР Кине у Србији, госпођа Чен Бо.
Републици Србији је пре неколико дана стигла прва помоћ из иностранства у борби против коронавируса, и то из Кине. У питању су тестови за детекцију вируса Covid-19. Донор је била кинеска хуманитарна организација ''Mammoth Fondation'', која се бави истраживањем генетског инжењеринга за јавно добро. Она је значајно помагала лабораторије и болнице у Кини, а сада се окренула помоћи осталим државама у свету. Комплетну акцију помоћи координирала је Амбасада Народне Републике Кине у Београду у сарадњи са Владом Републике Србије.


Више icoMore


18.03.2020.

ОБАВЕШТЕЊЕ – Организација рада током ванредног стања

Поштовани,
 
Имајући у виду Уредбу о организовању рада послодаваца за време ванредног стања, као и мере превенције ширења заразе ''коронавирусом'', а на основу овлашћења послодаваца утврђених законом, неопходно је организовати процес рада у условима ванредног стања.
 


Више icoMore


Странице: < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следећа >

                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.