Линија
Republicki zavod za sport
13.08.2020.
Кошаркаши „Партизана“ у Заводу за спорт и медицину спорта РС

Kошаркаши „Партизана“ обављају здравствене контроле и моторичка тестирања

Здравствене контроламе и моторичка тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавили су кошаркаша КК „Партизан“ Новица Величковић, Раде Загорац, Никола Јанковић, Стефан Јанковић, Нилола Радовановић, Душан Танасковић, Thomas RashawnBraian Angola, Лука Тарлаћ, Немања Дангубић, Урош Трифуновић, Огњен Јарамаз, Marcus Paige, Codi Miller Mcintyre, William Mosley.

13.08.2020.
Тестирања успешних спортиста стипендиста у ЗСМСРС

Наши успешни и перспективни спортисти долазе на редовне контроле здравствене спреме и контроле утренираности у Заводу за спорт и медицину спорта РС. Данас су здравствене контроле и моторичка тестирања обавили стипендисти: теквондистикиње Милица Мандић, Нађа Савковић и Вања Станковић; тенисерке Олга Даниловић и Ивана Јоровић; атлетичар, бацач кугле Асмир Колашинац; моторциклиста Страхиња Каламковић и боксерке Милена Матовић и Јелена Зекић.

Kонтролам здравствене спреме

12.08.2020.
Кошаркаш Новица Величковић на моторичким тестирањима у ЗСМСРС

Кошаркаш Партизана, Новица Величковић (1986) радио je функционална тестирања у Центру за моторичка истраживања и аналитику у спорту ЗСМСРС. Новица је сениорску каријеру почео у Партизану, у сезони 2004/05. Из Партизана је прешао у шпански Реал Мадрид, играо је и за немачки Брозе Бамберг и турски Трабзонспор. У два наврата је био играч и наше Мега Визуре. У Партизан се враћа 2016. године. У Заводу за спорт и медицину спорта РС је био први спортиста који је тестиран на Изокинетичком динамометру.

FMS (Functional movement screen – Функционално скенирање покрета)

11.08.2020.
Свим српским спортистима и тренерима бесплатно тестирање на COVID-19

У Палати „Србија“,  директор Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије мр Горан Бојовић је потписао споразум о техничкој сарадњи са дирекцијом Националне референтне лабораторије Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, в.д. директором лабораторије др Ненадом Доловцем.

11.08.2020.
Стипендисти МОС на редовним контролама у ЗСМСРС

У циљу спречавања заражавања и преношења инфекције у ЗСМСРС, услед епидемиолошке ситуације, али и у циљу заштите здравља спортиста, предузмају се све прописане мере заштите.

Спортско – медицински прегледи
 
Стипендисти МОС долазе на унапред заказана тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта РС. Данас су здравствене контроле и моторичка тестирања обавили стипендисти: пливачи Никола Аћин и Урош Ђоковић, тенисерка Наталија Костоћ и тенисер Миомир Кецмановић, каратисткиња Јована Пековић, одбојкапица Николина Лукић, скијаш Јанко Коларевић, боксери Дејан Грмуша и Милосав Савић, кок боксер Никола Тодоровић, као и спортисти Ваздухопловног савеза Бојан Гостојић и Кристина Чипчић, и Мото савеза Вук Дрманац.
 
Све вести imgMore


                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.