Linija
Republicki zavod za sport
18.02.2021.

Kuća sporta i šampiona


Zavod za sport i medicinu sporta RS, jedinstvena institucija u regionu za sport i medicinu sporta. Matična kuća sportista Srbije i svih zaljubljenika u sport i zdrav život.

 Dir. Bojović i sutrašnji izgled ZSMSRS
 
''Sport, posebno vrhunski sport je odavno prepoznat kao socijalni fenomen koji generiše pozitivne promene u drustvu. Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije već decenijama unazad predstavlja okosnicu razvoja sporta u Srbiji. Mi svoju pažnju poklanjamo vrhunskim sportistima, ali takođe i najmlađima, neprestano se trudimo da unapredimo i poboljšamo naše aktivnosti. Zavod za sport i medicinu sporta ima bogatu istoriju, i od svog nastanka 9. marta 1956. godine postavlja visoke standarde kada je reč o kvalitetu rada. Vizija Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije jeste društvo u kom se važnost sporta i uloga sporta u društvu neprestano dopunjuju ostvarujući nove vrednosti i nove rezultate. Aktivno radimo na tome da vrhunski sportisti osvoje još više odličja, a da oni mlađi, na početku sportskih karijera, postanu šampioni. Jedne od najbitnijih misija su nam promocija zdravog načina zivota i stručna podrška organizacijama u sportu'', izjavljuje direktor ZSMSRS g. Goran Bojović.
 
Nadogradnjom i širenjem Nacionalnog trening centra, proširujemo krug naših korisnika i podstičemo mlađe generacije da se bave sportom. Kroz naše delovanje sistematski promovišemo zdrav način života.

  Izgradnja Multifunkcionalne dvorane


                         
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.