Linija
Republicki zavod za sport
21.07.2017.
Košarkaška reprezentacija Srbije u Zavodu za sport i medicinu sporta RS

Danas je sportsko-medicinske preglede i testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta RS obavila Muška košarkaša reprezentacija Srbije i odbojkašice koji se pripremaju za EYOF. Košarkaši koji su danas testirani su: Stefan Jović, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Marko Simonović, Branko Lazić i Vasilije Micić. Odbojkašice koje su testirane su: Tamara Ilić, Jelena Vesić. U Centru za medicinu i psihologiju sporta ZSMSRS, sportistima su obavljene: biohemijske analize krvi, antropometrijska merenja, EKG, opšti lekarski pregled, ultrazvuk srca, spirometrijski i ergospirometrijski test.

20.07.2017.
Sezona na otvorenom plivalištu „Košutnjak“

Sezona na otvorenom plivalištu, bazenima, Zavoda za sport i medicinu sporta na Košutnjaku je u jeku. U ponudi je, kao i svake godine, plivanje, skokovi u vodu, rekreativni programi, škola plivanja. Plivalište je tokom sezone otvoreno svakim danom od 10:00 do 19:00 časova. Cena celodnevne karte je 250 dinara.

U okviru besplatnih programa za osnovce i srednjoškolce, na bazenima ZSMSRS u Košutnjaku realizuje se škola plivanja. Školu plivanja vode stručni saradnici, profesori fizičke kulture ZSMSRS.

20.07.2017.
Testiranja sportista u Zavodu za sport i medicinu sporta RS

U Zavodu za sport i medicinu sporta RS danas su sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja obavili: stipendistkinja Jovana Rogić – sambo, fudbaler FK Crvena zvezda Mateus Viveiros i sportista koji se priprema za EYOF (European Youth Olympic Festival) džudista Dimitrije Nedeljković.

19.07.2017.
Košarkaši U18 i paratekvondistkinja na testiranjima u ZSMSRS

Danas je sportsko-medicinske preglede i testiranja obavila Košarkaša reprezentacija Srbije U18 i stipendistkinja Ana Simanić – paratekvondo. Sportistima su obavljene: biohemijske analize krvi, antropometrijska merenja, EKG, opšti lekarski pregled, ultrazvuk srca, spirometrijski i ergospirometrijski test.

18.07.2017.
Košarkaši, kikbokseri i fudbaleri na testiranjima u ZSMSRS

Danas su sportsko-medicinske preglede i testiranja obavili košarkaš Nikola Kalinić, košarkaši Univerzitetske košarkaške reprezentacije Srbije, kikbokseri i fudbaleri FK „Čukarički“. Testirani su: košarkaš Nikola Kalinić, član reprezentacije Srbije, košarkaši univerzitetske reprezentacije Milenko Veljković, Marko Tejić, Andrija Matić, Nikola Pavlović i Novak Topalović; kikbokseri Ljubo Jalovi i Aleksandar Konovalov; fudbaleri Bojiva Nikčević i Vasilije Bakić. Nikola Kalinić igra na poziciji krila. Sa reprezentacijom je osvojio bronzu na Univerzijadi 2013. godine, iste godine srebro na Mediteranskim igrama, srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 2014. godine i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2016. godine.

Sve vesti imgMore


 
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.