Linija
Republicki zavod za sport
26.05.2017.
Započeta rekonstrukcija trim staze na Košutnjaku

Zavod za sport i medicinu sporta RS započeo je sa rekonstrukcijom trim staze na Košutnjaku. Projekat rekonstrukcije predviđa zamenu postojeće podloge podlogom od tartana. Staza će biti rekonstruisana u celoj dužini od 1.200,00 metara.

Rok za završetak radova je 60 dana. Tokom izvođenja radova neće biti moguće koristiti trim stazu, a table sa obaveštenjem će biti raspoređene duž čitave staze.

26.05.2017.
„Osnovne mere reanimacije i automatska spoljašnja defibrilacija - primenljivost u medicini sporta“

Kontinuirana medicinska edukacija  Osnovne mere reanimacije i automatska spoljašnja defibrilacija - primenljivost u medicini sporta“ će se održati u ponedeljak 29.05.2017 godine u Klubu Poslanika u Beogradu.

PROGRAM KONTINUIRANE EDUKACIJE

26.05.2017.
Stipendisti MOS i sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije na testitanjima u ZSMSRS

Stipendisti MOS, strelkinja Ivana Maksimović Anđušić, jedriličar Nikola Banjac i ronilac Branko Petrović, kao i sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije su  danas u Zavodu za sport i medicinu sporta RS obavili redovne  sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja. Sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije koji su danas obavili sportsko-medicinske preglede su: Đorđe Tomićević, Miroslav Tomićević, Gordana Miković Mučibabić, Milan Barišić, Admir Duraković, Aleksandar Stojković, Radovan Mićanović, Vladimir Tepavac, Srđan Tenić i Božidar Nikolić. Sa sportistima je bio i Generalni sekretar saveza gluvih, Ivan Alivojvodić.

25.05.2017.
Milica Mandić, Anja Crevar, Milica Babić i Ženska košarkaška reprezentacija Srbije U20 na testiranjima

Danas su u Zavodu za sport i medicinu sporta RS, sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja obavile stipendistkinje MOS: Milica Mandić - tekvondo, Anja Crevar - plivanje, Milica Babić - streljaštvo i Nevena Vučković - košarkašica U20. Pored njih sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja je obavila i Ženska košarkaška reprezentacija Srbije U20. Košarkašice U20 koje su danas testirane su: Jovana Šubašić, Snežana Bogićević, Katarina Zec, Ana Ilić, Đurđina Đokić, Mina Đorđević i Milica Bojović.

24.05.2017.
Članovi Badminton sveza Srbije na testiranjima

U Zavodu za sport i medicinu sporta zdravstveni pregled i motorička testiranja obavili su stipendisti Badminton sveza Srbije: Simić Milica (24), BK "Novi Sad"; Bjelan Igor (21) BK "Novi Sad"; Petrović Dragoslav (21) BK "Zmajevi"; Petrović Borko (24) BK BK "Beograd" i Kaličanin Miodrag (23) BK "Beograd".

Sve vesti imgMore


 
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.