Линија
Republicki zavod za sport
16.09.2015.

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије учесник у пројекту

Почело се са реализацијом пројекта „Активни млади за здравији живот: Здравље, животни стилови и физичка форма младих“, који је финансиран од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије, а који спроводи Удрежење за спорт и медицину спорта у сарадњи са Заводом за спорт и медицину спорта Републике Србије, Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања и Центром за здравље, вежбање и спортске науке.


Више icoMore


29.06.2015.

Национални Мастер семинар

Од 19 - 26.06.2015. одржан је први Национални семинар Рукометног савеза Србије за добијање звања мастер тренер, на коме је учествовало преко 30 тренера из Србије и иностранства.

Врло запажена предавања су имали др. Предраг Божић и психолог Владимир Китановић из Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије.


Више icoMore


2.06.2015.

Одржан научно - стучни скуп АСПЕКТ 2015. “ЗНАЧАЈ ФИЗИЧКЕ КУЛТУРЕ ЗА ОСОБЕ СА СМЕТЊАМА И ПОРЕМЕЋАЈИМА У РАЗВОЈУ”

У суботу 30.05.2015. године у просторијама Универзитета Сингидунум у Београду је одржан научно - стучни скуп АСПЕКТ 2015. “ЗНАЧАЈ ФИЗИЧКЕ КУЛТУРЕ ЗА ОСОБЕ СА СМЕТЊАМА И ПОРЕМЕЋАЈИМА У РАЗВОЈУ”.
 

Више icoMore


22.05.2015.

Светска елита спортске медицине у Београду

Најугледнији предавачи и професори из области спортске медицине, ортопедије, кардиологије, радиологије, физијатрије и физикалне медицине окупили су се данас у Београду  на међународној конференцији спортске медицине која се први пут одржава у нашој земљи, уз поруку министра омладине и спорта Вање Удовичића да је скуп прилика за промоцију Србије.
 
 

Више icoMore


22.05.2015.

Свечано отварање Међународне конференције спортске медицине

Прва Међународна конференција спортске медицине у Србији свечано је одржана вечерас од 19 сати у Народном позоришту у Београду. Учесницима конференције и гостима обратио се министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић, директор Завода за спорт и медицину Горан Бојовић и директор сектора за корпоративне послове Аspire зоне из Катара, Мохамед Али Ал-Кубаиси који је госте поздравио у име директора ортопедске болнице Аспетар, господина Мохамада Гаита Ал-Куварија.
 
 

Више icoMore


21.05.2015.

Почиње најзначајнији едукативни скуп спортске медицине на Балкану

Данас почиње Прва Српска међународна конференција спортске медицине коју организују болница  Аспетар из Катара и Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Едукативни скуп највишег ранга  окупиће  преко 1000 домаћих и страних учесника. Свечано отварање Конференције биће уприличено у Народном позоришту  у 19 сати, а предавања су заказана за петак 22.мај од 8.45 ујутро у Сава Центру.
 
 

Више icoMore


19.05.2015.

“SERBIAN VISIONS”- Први мултиконгрес у Србији

У суботу 16.05.2015. и недељу 17.05.2015. године у просторијама Хотела Радиссон Блу Олд Милл у Београду је одржан “SERBIAN VISIONS”Први мултиконгрес у Србији. “SERBIAN VISIONS”Фестивал цивилног друштва је мултитематска манифестација – мултиконгрес са укупно 60 двочасовних догађаја. Улаз на свих 60 манифестација је био потпуно бесплатан. Организатор је Немачко-српско привредно удружење у сарадњи са Привредном комором Србије.
 

Више icoMore


7.05.2015.

XI МЕЂУНАРОДНЕ НАУЧНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

XI међународне научне конференције “Менаџмент, спорт, олимпизам” ће се одржати 29. маја 2015. године у просторијама Факултета за менаџмент у спорту у сарадњи са Факултетом спорта и тјелесног одгоја Универзитета у Сарајеву, ФИЕП-овом европском секцијом за историју физичке културе, Олимпијским комитетом Србије, Спортским савезом Србије и Министарством просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.
Конференција „Менаџмент, спорт, олимпизам“ је једина из Србије уврштена у годишњи програм конференција Међународног олимпијског комитета.

http://www.fms.rs/poziv-za-konferenciju/


Више icoMore


17.04.2015.

У СУСРЕТ 1. СРПСКОЈ МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ СПОРТСКЕ МЕДИЦИНЕ

Београд је центар света

Прочитајте више


Више icoMore


16.04.2015.

Издавачка делатност Завода

У издању Завода за спорт и медицину спорта РС, публикована је монографија „Моделне карактеристике индикатора експлозивнe силе опружача ногу код врхунских спортиста“ ауторке др Јелене Ивановић.
 

Више icoMore


Странице: < Претходна 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Следећа >

                      
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.