Линија
Republicki zavod za sport
1.12.2015.

Предавање здравствене комисије Спортског савеза Београда под називом ''Континуирана медицинска едукација спортских стручњака''

У Привредној комори Београда, 30.11. одржано је предавање здравствене комисије Спортског савеза Београда, под називом ''КОНТИНУИРАНА МЕДИЦИНСКА ЕДУКАЦИЈА СПОРТСКИХ СТРУЧЊАКА''. Предавања су одржали Спец. др мед.  Тамара Гавриловић, на тему ''Значај и примена спортске медицине данас - како спречити негативне ефекте тренажног процеса''', и проф. др Ђорђе Јелић са темом ''Лумбални болни синдром код младих спортиста''.


Више icoMore


1.12.2015.

Континуирана медицинска едукација ''Респираторни систем, контрола бронхијалне астме, физичка активност и вежбе дисања''

Поштовани,

Континуирана медицинска едукација, стручни састанак у здравствениој установи и приватној пракси са предавачем по позиву, под називом ''Респираторни систем, контрола бронхијалне астме, физичка активност и вежбе дисања'' ће се одржати дана 02.12.2015. године у просторијама Хотела ''Трим'' Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, улица Кнеза Вишеслава 72 у Кошутњаку са почетком у 14:00 часова. Курс је акредитован код Здравственог савета Србије под евиденционим бројем А-1-2362/15 за лекаре, медицинске сестре, здравствене техничаре са 3 бода за предаваче и 2 бода за учеснике.

У прилогу се налази сатница и програм.

Пријава и упис 02.12.2015. године на месту одржавања стручног састанка од 14 до 14 и 20мин.

Број места је ограничен па Вас молимо да на време потврдите мeилом Ваш долазак на едукацију.

Подела сертификата на крају стручног скупа.

Све додатне информације можете добити преко e-mail-a medicinakme@rzsport.gov.rs

Сектор медицине и психологије спорта

Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72

11000 Београд


Више icoMore


27.11.2015.

X ЈУБИЛАРНИ НАЦИОНАЛНИ СЕМИНАР И СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ НА САЈМУ СПОРТА

У оквиру Сајма спорта биће одржан X јубиларни Национални семинар и стручне трибине на којима ће учествовати велики број еминентних стручњака из области спорта. Организатори семинара су Министарство омладине и спорта РС, Спортски савез Србије и Завод за спорт и медицину спорта РС.

ПРОГРАМ X НАЦИОНАЛНОГ СЕМИНАРА И СТРУЧНИХ ТРИБИНА


Више icoMore


19.11.2015.

Одржана континуирана медицинска едукација ''Физиологија напора кроз биохемијске анализе и молекуларна биологија у медицини спорта''

Континуирана медицинска едукација, домаћи курс прве категотије, под називом ''Физиологија напора кроз биохемијске анализе и молекуларна биологија у медицини спорта'' одржана је дана 18.11.2015. године у просторијама ресторана ''Сателит'', на отвореном пливалишту Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије. Свечани скуп је отворио директор Завода за спорт и медицину спорта РС Горан Бојовић.

''Трудимо се да курсеви буду традиционални, што је наша, и законска обавеза, и настојимо да наши лекари буду на високом стручном нивоу. Исте курсеве планирамо да одржимо у јануару или фебруару. Поред наших, на едукацијама ће бити и инострани предавачи'', рекао је директор Бојовић.


Више icoMore


13.11.2015.

Континуирана медицинска едукација „Физиологија напора кроз биохемијске анализе и молекуларна биологија у медицини спорта“

Поштовани,

Обавештавамо Вас да ће се континуирана медицинска едукација, домаћи курс прве категотије, под називом „Физиологија напора кроз биохемијске анализе и молекуларна биологија у медицини спорта“ одржати дана 18.11.2015. године у просторијама ресторана „Сателит“, на отвореном пливалишту Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, улица Благоја Паровића 150 у Кошутњаку са почетком у 08:00 часова. Курс је акредитован код Здравственог савета Србије под редним бројем А- 1-2365/15  за лекаре, медицинске сестре, здравствене техничаре и биохемичаре са 12 бодова за предаваче и 6 бодова за учеснике.

 

У прилогу се налазе сатница и програм едукације.

Пријављивање и упис на месту одржавања 18.11.2015. године од 8:00 до 8:30 Учешће на курсу је бесплатно.

Све додатне информације можете добити преко e-maila medicinakme@rzsport.gov.rs

Сектор медицине и психологије спорта

Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије Кнеза Вишеслава 72

11000 Београд


Више icoMore


5.10.2015.

Континуирана медицинска едукација „Савремени приступ дијагностици кардиоваскуларних болести и лечење код активних учесника у спорту“

Континуирана медицинска едукација, домаћи курс прве категотије, под називом „Савремени приступ дијагностици кардиоваскуларних болести и лечење код активних учесника у спорту“, одржана је у петак 02.10.2015. године у просторијама ресторана „Сателит“, на отвореном пливалишту Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, у Кошутњаку. Овај целодневни курс је акредитован код Здравственог савета Републике Србије под редним бројем А-1-2364/15 за лекаре, медицинске сестре и здравствене техничаре са 12 бодова за предаваче и 6 бодова за учеснике.

Директор ЗСМСРС мр Горан Бојовић
Помоћник директора за медицину спорта
спец. др мед. Тамара Гавриловић

Више icoMore


2.10.2015.

Одржана континуирана медицинска едукација ''Савремени приступ дијагностици кардиоваскуларних болести и лечење код активних учесника у спорту''

Континуирана медицинска едукација, домаћи курс прве категотије, под називом ''Савремени приступ дијагностици кардиоваскуларних болести и лечење код активних учесника у спорту'', одржан је данас у просторијама ресторана ''Сателит'', на отвореном пливалишту Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, у Кошутњаку. Уз велику заинтересованост, курс је почео у 08:00 часова. Директор Завода за спорт и медицину спорта РС господин мр Горан Бојовић отворио је предавања, поздравио присутне и захвалио им се што су се одазвали. Један од предавача је био и Метју Вилсон из Аспетар клинике из Катара.


Више icoMore


1.10.2015.

Континуирана медицинска едукација „Савремени приступ дијагностици кардиоваскуларних болести и лечење код активних учесника у спорту“

Поштовани, 

Обавештавамо Вас да ће се континуирана медицинска едукација, домаћи курс прве категотије, под називом „Савремени приступ дијагностици кардиоваскуларних болести и лечење код активних учесника у спорту“, одржати дана 02.10.2015. године у просторијама ресторана „Сателит“, на отвореном пливалишту Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, улица Благоја Паровића 150 у Кошутњаку са почетком у 08:00 часова. Курс је акредитован код Здравственог савета Републике Србије под редним бројем А-1-2364/15 за лекаре, медицинске сестре и здравствене техничаре са 12 бодова за предаваче и 6 бодова за учеснике. Један од предавача ће бити и Метју Вилсон из Аспетар клинике из Катара.
 
У прилогу се налазе програм, сатница едукације и пријавни лист.
Пријављивање и упис на месту одржавања 02.10.2015. године од 8:00 до 8:30
Учешће на курсу је бесплатно.
 
Све додатне информације можете добити сваки радни дан у периоду од 14 до 15h
на тел. 011 3555 461 локакл 160; 060 6410 764
или на мeил: medicinakme@rzsport.gov.rs

Више icoMore


23.09.2015.

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије учесник у пројекту

У оквиру пројекта „Активни млади за здравији живот: Здравље, животни стилови и физичка форма младих“, који је финансиран од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије, а који спроводи Удружење за спорт и медицину спорта у сарадњи са Заводом за спорт и медицину спорта Републике Србије, Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања и Центром за здравље, вежбање и спортске науке, у суботу, 19. септембра одржан је Семинар за едукацију професора физичког васпитања за спровођење анкетирања и тестирања ученика. Теоријски део семинара реализован је у хотелу Трим, а практични приказ тестирања изведен је у Дому спортова Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије.


Више icoMore


22.09.2015.

Представник Завода за спорт и медицину спорта РС на конгресу Европске иницијативе праксе у медицини

На позив проф. др сци. Стјепана Хеимера др Јадранка Плавшић специјалиста медицине спорта Завода за спорт и медицину спорта РС, присуствовала је на European Initiative for Exercise in Medicine 4th Congress (EIEIM) у Загребу од 18. до 19.09.2015. године.


Више icoMore


Странице: < Претходна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Следећа >

                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.