Linija
Republicki zavod za sport
5.09.2019.

Zavod za sport i medicinu sporta RS u službi razvoja sporta i rekreacije


Zavod za sport i medicinu sporta RS deluje u interesu očuvanja zdravlja sportista i svih učesnika u sportskim aktivnostima, ali isto tako radi u cilju poboljšanja svih neophodnih karakteristika za dobar sportski učinak takmičara.

U okviru centra za razvoj i unapređenje sporta realizuju se treninzi u savremenim objektima za sport kao i grupna i individualna rekreacija i korektivna gimnastika. Kopleksno delovanje Zavoda obuhvata, dobrim delom, implementaciju proverenih, savremenih, stručnih i naučnih saznanja, čija se adekvatna primena može pozitivno odraziti na celokupan sistem sporta Republike.   

Na prostoru od 42 hektara u Košutnjaku nalaze se laboratorije za sportsko-medicinske preglede, motorička i psihološka testiranja, zatvoreni i otvoreni sportski tereni, trim staza, kompleks otvorenog plivališta Košutnjak, atletski stadion, Nacionalni trening centar kao i hotel Trim. Prostor unutar i oko čitavog komleksa Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije u celosti je dostupan i za lica sa posebnim potrebama.


                        
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.