Linija
Republicki zavod za sport
9.05.2019.

Zavod za sport i medicinu spora RS domaćin značajne međunarodne konferencije medicine sporta


Druga Srpska konferencija  medicine sporta od 23. do 25. maja u Centru Sava

Od 23. do 25. maja u Centru Sava biće održana 2. Srpska međunarodna konferencija medicine sporta.  U saradnji Zavoda za sport i medicinu sporta RS, Internacionalne  Federacije medicine sporta (FIMS) i Udruženja za medicinu sporta Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, održava se naučna konferencija medicine sporta na kojoj učestvuje  30 domaćih i inostranih eminentnih predavača.

Prva Srpska međunarodna konferencija sportske medicine održana je 2015. godine  u  saradnji sa klinikom Aspetar iz Katara, specijalizovanom za ortopediju i medicinu sporta. Druga  Srpska međunarodna konferencija medicine sporta prilika je da se usvoje nova, potvrđena  saznanja, i implementiraju u praksi kako bi se unapredio rad i očuvalo zdravlje sportista. Osim predavanja, slušaoci imaju mogućnost da uzmu učešće  u pokaznim radionicama  gde se kroz praktičan prikaz  vrši obuka. 

Predavači  na 2. Srpskoj konferenciji  medicine sporta su lekari različitih specijalnosti i sportski stručnjaci iz zemlje i sveta, a očekuje se preko 1000 učesnika. 

Program kursa

Više informacija

                         
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.