Linija
Republicki zavod za sport
8.04.2019.

Brojne selekcije na pripremama u Košutnjaku


Otvorena letnja bašta hotela Trim

 
Hotel Trim funkcionalno je povezan sa čitavim sportskim kompleksom Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije zbog čega je pogodan za kondicione pripreme sportista. Smeštajni objekat se nalazi u Košutnjaku i egzistira kao sportski hotel otvorenog tipa sa kapacitetom za 56 gostiju raspoređenih u okviru dve smeštajne jedinice. U ponudi hotela su jednokrevetne i dvokrevetne sobe, apartman, sala za teoretsku nastavu, restoran i letnja bašta kapaciteta za 120 gostiju. Neophodan komfor sportistima (košarkašima) i drugim gostima u toku boravka obezbeđuje i uređenost samog prostora hotela unutar kog je instaliran nameštaj preko propisanog standarda. Opremljenost kuhinjskog bloka i stručnost lica je na visokom nivou što omogućava  pripremanje hrane prema individualnim potrebama sportista.
 
Kompleks hotelskog smeštaja bazno je profilisan za smeštaj sportista, ali posluje i po komercijalnim principima, te tako na dnevnom nivou ugosti i brojne rekreativce i druge posetioce. U zoni hotela 2018. godine izgrađena su i dva igrališta za decu mlađeg i starijeg uzrasta.   
Hotel Trim, kao bazu za pripreme, trenutno koristi najbolja plivačka selekcija Srbije i Savez za sinhrono plivanje Srbije, a očekuje se i dolazak veslačke reprezentacije Srbije i vaterpolista iz Rumunije.


                      
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.