Линија
Republicki zavod za sport
21.04.2020.

Директор Бојовић са сарадницима у привременој болници на Београдском сајму


Директор Завода за спорт и медицину спорта РС, г. Горан Бојовић, именован је за директора привремене болнице на Београдском сајму.

Бојовић је са сарадницима, лекарима специјалистима и медицинским сестрама Завода за спорт и медицину спорта РС, ангажован на сузбијању пандемије која нас је задесила. Медицинско особље ЗСМСРС ангажовано је даноноћно око пацијената који су смештени у карантин у хали Београдског сајма.

''Веома сам захвалан својим сарадницима, колегама, који су ангажовани заједно са мном да помогнемо људима које је задесила невоља, пандемија коронавируса. Хвала им што уз мене раде предано и посвећено, дајући свој максимум уз наду да ћемо и ово тимски изгурати и ублажити последице овог у чему се налазимо'', истиче директор ЗСМСРС Бојовић.

''Циљ нам је исти. Сузбијање и елиминација пандемије. Да би изашли из свих ових околности са што мање људских и професионалних последица, потребно је слушати препоруке стручних лица превасходно зарад заштите нашег здравља. Делујмо дисциплиновано и будимо одговорни према себи и другима'', закључује Бојовић.

Захвалница Заводу за спорт и медицину спорта РС од стране министра омладине и спорта РС                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.