Линија
Republicki zavod za sport
25.07.2019.

Базени Кошутањак


Највеће пливалиште у Београду

Оно што посебно привлачи посетиоце је пријатан амибјент у природи, окружен крошњама дрвећа и травом, далеко од градске вреве. Отворених базена на Кошутњаку има пет, и у свима можете уживати онако како желите.Ценовник услуга није се мењао у односу на прошлу годину. Дневна улазница је 250 динара, полудневна карта (од 15 сати) износи 180, а за дете до 7 година старости  улаз је 100 динара. Деца до 3 године не плаћају карту, а средом, уз ђачку књижицу, основци и средњошколци имају слободан улаз. Школарци до 12 година старости на пливалиште могу ући у присуству родитеља или пунолетног лица.

Радно време базена  је од 10 до 19 сати сваког дана. Посетиоцима је доступна и теретана стационирана у оквиру пливачког комплекса. У радно време пливалишта дежура медицинска служба Завода за спорт и медицину спорта РС, као и службено лице МУП-а  Чукарице.

 

Током лета се реализује бесплатна школа пливања. Други циклус програма пливања биће одржан  од 25. јула до 30. августа. Бесплатно рекреативно пливање биће реализовано сваким радним даном од 8 до 10 ујутро на рекреативном и школском базену Завода за спорт и медицину спорта РС.

Корисницима је на располагању и унутрашњи базен у Дому спортова И Националног тренинг центра.                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.