Линија
Republicki zavod za sport
22.05.2019.

Потписан уговор о изградњи мултифункционалне дворане


Почетак изградње дворане у јуну месецу

 
Данас је потписан  уговор о изградњи мултифункционалне дворане, а тројни уговор је потписан између Министарства  омладине и спорта, Завода за спорт и медицину спорта РС и W.D. Concord West грађевинске  фирме која изводи радове.
Уговор су потписали Предраг Перуничић, државни секретар у Министарству омладине и спорта, директор Завода за спорт и медицину спорта РС мр Горан Бојовић и Дејан Стојановић, директор грађевинске фирме W.D. Concord West.
Радови на изградњи савремене мултифункционалне дворане у Кошутњаку почеће у јуну месецу, а укупна вредност инвестиције износи 12 милиона евра. Спортски објекат  биће изграђен у склопу Завода за спорт и медицину спорта РС на површини од 3,36 хектара. У оквиру објекта предвиђен је тренажни простор за рвање, џудо, теквондо, карате, стрељаштво, спортско пењање и дизање тегова. На располагању спортистима биће и заједнички садржаји у оквиру објекта, као што су зона за релаксацију, теретана, сала за такмичења и спортове са лоптом.
Циљ улагања Владе Републике Србије јесте развој и унапређење спортске инфраструктуре у оквиру Завода који испуњаваја високе стандарде и захтеве за развој спорта уопште.
Будући да  својим методичним деловањем,  савременим спортским објектима и смештајним капацитетом Завод за спорт и медицину спорта РС преко шест деценија представља снажан ослонац врхунским спортистима, сама изградња  овако јединственог објекта у региону биће  велики  искорак напред за српски спорт.


                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.