Линија
Republicki zavod za sport
8.04.2019.

Бројне селекције на припремама у Кошутњаку


Отворена летња башта хотела Трим

Хотел Трим функционално је повезан са читавим спортским комплексом Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије због чега је погодан за кондиционе припреме спортиста. Смештајни објекат се налази у Кошутњаку и егзистира као спортски хотел отвореног типа са капацитетом за 56 гостију распоређених у оквиру две смештајне јединице. У понуди хотела су једнокреветне и двокреветне собе, апартман, сала за теоретску наставу, ресторан и летња башта капацитета за 120 гостију. Неопходан комфор спортистима (кошаркашима) и другим гостима у току боравка обезбеђује и уређеност самог простора хотела унутар ког је инсталиран намештај преко прописаног стандарда. Опремљеност кухињског блока и стручност лица је на високом нивоу што омогућава  припремање хране према индивидуалним потребама спортиста.
 
Комплекс хотелског смештаја базно је профилисан за смештај спортиста, али послује и по комерцијалним принципима, те тако на дневном нивоу угости и бројне рекреативце и друге посетиоце. У зони хотела 2018. године изграђена су и два игралишта за децу млађег и старијег узраста.   
Хотел Трим, као базу за припреме, тренутно користи најбоља пливачка селекција Србије и Савез за синхроно пливање Србије, а очекује се и долазак веслачке репрезентације Србије и ватерполиста из Румуније.


                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.