Линија
Republicki zavod za sport
12.06.2018.

У петак 15. јуна отпочиње сезона купања на базенима Кошутњак


Отворено пливалиште Завода за спорт и медицину спорта РС у петак 15.јуна од 10 сати отпочиње са радом. Највеће пливалиште у Србији отвара сезону купања недељу дана пре завршетка школске године. Комплекс пливалишта Кошутњак има пет базена, угоститељске објекте као и савремене пратеће реквизите чиме је остварен пун комфор за боравак породица са малом децом, омладине, старијих лица.

Ценовник услуга није се мењао у односу на прошлу годину. Дневна улазница је 250 динара, полудневна карта (од 15 сати) износи 180, а за дете до 7 година старости  улаз је 100 динара. Деца до 3 године не плаћају карту, а средом, уз ђачку књижицу, основци и средњошколци имају слободан улаз. Школарци до 12 година старости на пливалиште могу ући у присуству родитеља или пунолетног лица.

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије, у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину Града Београда, у време летњег распуста организује бесплатну школу пливања која ће бити подељена на два курса, од 25. Јуна до 27. Јула и од 30. јула до 31. августа.

Рекреација за ђаке основних и средњих школа одвијаће се радним данима од 8 до 10 ујутру, а школе пливања ће водити  педагози физичке културе водеће установе спорта. Радно време базена  је од 10 до 19 сати сваког дана,  с тим да је посетиоцима доступна и теретана, стационирана у оквиру пливачког комплекса Кошутњак.

У радно време базена дежура медицинска служба Завода за спорт и медицину спорта РС, као и службено лице МУП Чукарице.Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.